Näsflöjtsorkestern

Tydligen så har jag gått och dragit på mig en riktigt trökig förkylning lagom tills dess att hela familjen ska spendera ett dygn på ett tåg. Lillhen är också smittad och nu är det bara pappan kvar innan vi allihopa låter som en näsflöjtsorkester.

För er som inte vet vad en näsflöjt är vill jag här bjuda på en exklusiv video från december 2011, när jag och min bäztiz spelade in en liten mysig musiksnutt. Med risk för att låta partisk: hen är roligast på twitter så skaffa ett konto och följ hen! Och ja, jag VET att videon är på snedden och att inspelningen liksom hackar där i början och att vi är dåliga och att det låter fult men så kan det vara. Det är innerligheten som räknas!

HÄR KAN NI KIKA PÅ OSS

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s