Colors by you – Rösta på mig!

Hallåj! Minns ni att jag skrev om en tävling som Bambino har, där man får chansen att färgsätta ett gäng skedar så att de kommer in i sortimentet ett tag?

Eftersom att den lilla skeddesignande narcissisten i mig ÄLSKAR tanken på evig/tillfällig ära har jag alltså designat (okej valt färger med hjälp av datormusen på) ett gäng bruna skedar – Den perfekta hyllningen till föräldrar i de mustiga blöjbytaråren. Eller alla som gillar brunt.

Anyway.

20130612-143306.jpg

KOLLA VAD VACKRA!

Jag kallar min kollektion ”Fyra nyanser av brunt” och skulle älska er till månen och tillbaka om ni såg till att den gick och VANN hele grejen och fick hamna i butik. Dessutom finns det chans att priser att vinna för alla som är med och röster.

Så snälla, rösta på bidrag nummer 615!

Kommer ni ihåg det? Sexhundrafemton, sexa etta femma.

Rösta från dator HÄR

Rösta från mobiltelefon HÄR

HEJA MIG!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s