Operation spillfritt.

Vi fick en stort paket i brevlådan häromdagen, fyllt med droppfria muggar från bambino. Eller ja, egentligen fick vi det inte i brevlådan utan i handen. När vi öppnade dörren nakna eftersom att vi hade duschat och trodde att det var sambon som kom hem tidigt. Så… ja. Så kan det ju gå. HURSOMHELST! Tackar och bockar gör vi, eller kanske främst vårt parkettgolv som började ta stryk av en viss bebis (som önskar förbli anonym) fäbless för att dänga grejer/saker/vätskor/allt i golvet.

Muggarna fungerar, efter noggranna tester hur bra som helst. Kanske främst efter att vi modifierade våra genom att skära skåran i gummit som täcker för öppningen något lite större, se nedersta bilden. Innan denna åtgärd var flödet något långsamt. Vet EJ om detta är helt bambinokosher men bebisen klarar nu, med lite hjälp med siktet, att dricka utan att det blir songkranfestival (thailändskt nyår med vattenkrigstema) på bordet, bebisen samt under barnstolen. Hurra säger vi!

20130607-121023.jpg

Först var det slänga-omkring-party.

20130607-121028.jpg

Sen var det poseringsfest ala milda och blida miner.

20130607-121032.jpg

Efter det intog muggen standardläge. (Misstänker att underkanten är möcket skön att bita på för bebishen som börjar odla tänder så det bara sprutar ur tandköttet). Märk väl hur torr bebis samt barnstolsbricka är. Ente en droppe spill. *ler TV-shop*

20130607-121035.jpg

Skåran.

Muggarna finns i sex olika färger, är designade av Karin Mannerstål och är med sina två delar skitenkla att skruva isär, rengöra och sätta ihop. Typiskt bra för latmask som undertecknad. För all kall dryck utom kolsyrat.

HÄR kan ni läsa mer om produkten samt beställa några egna om ni är sugna. Fri frakt året ut!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s