Min kropp är mitt tempel, eller iallafall mitt gamla ruckel.

Vädret har varit fantastiskt i Göteborg de senaste dagarna. Nu när vi bor med närhet till parker och promenadstråk upptäcker jag plötsligt hur mycket roligare jag tycker att det är att promenera. De senaste dagarna har jag traskat säkert en mil om dagen, något jag inte kunnat göra sedan innan jag blev på smällen.

Det är snart åtta månader sedan jag födde barn och det är egentligen först nu jag börjar känna mig någorlunda normal i kroppen igen. Det sägs ju att det tar ungefär lika lång tid för kroppen att återhämta sig som man har varit gravid. Trodde detta var bullshit och att jag skulle vara ett under av smidighet och välmående i samma sekund som ungen hade lämnat min kropp. Ha ha. Ha. Under graviditeten hade jag jätteproblem med foglossning, något som har dröjt sig kvar i flera månader efteråt. Dessutom har jag haft problem med värk och smärta i mina fötter samt ryggproblem vilket har begränsat mig till 2-3 kilometer promenad i snigel/sengångartempo.  SÅ NI HÖR JU VILKET FITNESS-KAP EN ÄR! *ler jane fonda eller vad hon nu hette*

Hur som helst är det skönt att jag verkar kunna använda min kropp igen. Det hurrar vi för!

Iphone 2012 1335

Här var jag ute på preggopowerwalk (dvs åkte spårvagn in till stan och gick in i en provhytt på HM, tog en bild och åkte hem igen för att klaga på foglossning)

One thought on “Min kropp är mitt tempel, eller iallafall mitt gamla ruckel.

  1. Jag födde för ett år sedan och hade foglossning från tredje månaden. Har fortfarande inte blivit av med det och nu är jag preggers igen så jag ser framemot ytterligare ett och ett halvt år med foglossning. För väl vill inte ha foglossning i tre år liksom?!

    Så enormt handikappande att inte kunna använda kroppen som man vill!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s