Nä nu är jag ARG!

Har erbjudit mig att hjälpa en vän med en levererans av en säng. Massor av saker har strulat längs vägen. Bland annat är sängen ungefär ett litet pälsdjurs hela livslängd försenad. Dessutom så hade det blivit något krux senaste gången de försökte leverera den på grund av att informationen om leverans upp för trapporna helt hade fallit bort. MEN DET ÄR VÄL KLART ATT HEN SKA BÄRA EN KONTINENTALSÄNG SJÄLV TOLV TRAPPER *ler propellerkeps*.

I vilket fall så kunde de försöka leverera den igen idag, när hen är bortrest. (Var på er vakt nu, det är här jag är med i bilden) Jag erbjöd mig att hjälpa till med att vara där precis när sängen skulle komma om de kunde vara specifika med vilken tid de skulle komma så att jag skulle hinna ta mig dit mellan matningar, blöjbyten och premenstruella sammanbrott. Mellan 12-13 lovade de heligt på.

10.43 fick jag ett samtal från någon som bara ”HÄJ VI ÄR DÄR OM TJUGE”. Jamen vad bra. Jag ska bara TA MIG ÖVER HALVA STAN FÖRST. Blev utskälld av leveranspersonhen också. Vilket sätt! Nu sitter jag här på spårvagnen och morrar och bara FÖRBEREDER ilskna suckar och sneda blickar jag kan ta till när jag anländer.

Jag ska göra kaoz med hen.

2 thoughts on “Nä nu är jag ARG!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s