Mitt personliga distriktsmästerskap i floskler.

Jag sitter och skriver ett personligt brev till ett jobb jag kanske ska söka. MEN det vet man ju aldrig hur det går så för att ni inte ska fråga kanske det är bäst om vi *tar fram en sådan där stav som Will smith har i Men in black och SQXXUING* *LJUS* *FLASH*

Ja hej allihopa. Nu börjar vi om detta inlägg.

Äsch, jag skriver alltså ett personligt brev. Det är inte så lätt att blogga om det personliga brevet om jag liksom inte får skriva om det personliga brevet, så nu bestämmer vi att jag skriver om det.

Hur kommer det sig att det är så rackarns svårt? Gränsen mellan hej-hej-sa-farbror-frej-plojigt och det-är-jag-som-är-döden-allvarligt är så förbaskat hårfin. Det är som att det pågår ett mycket lokalt distriktsmästerskap i flosker i min soffa, ett mästerskap där jag just nu innehar ledningen. Jag har redan behövt stryka ”flexibel”, ”funkar bra i grupp”, ”positiv” och ”ambitiös” ett antal gånger eftersom de jäklarna envisas med att hitta tillbaka. *ler unik snöflinga*

Egenskaper jag funderar på att eventuellt inte ha med:

  • Kan lägga en penna under bröstet
  • Kan hela texten till fattarus mina hundar
  • Kan rabbla receptet på sockerkaka i sömnen (tror att det var multiplikationstabellen som fick lämna plats för denna eminenta kunskap
  • Kan sjunga som mössen i jul-tv (men kan inte prata på flera dagar efteråt)
  • Mästare på att plocka upp saker med tårna
  • Har krulliga ögonbryn
  • Lyckas med kirurgisk precision somna exakt varenda gång jag går på bio
  • Kan verka som att jag fattar saker jag absolut inte fattar genom att säga ”jaaaa, jag fattar”
  • Osv in i all oändlighet.
  • Var med i idol en gång för tusen (okej nio) år sedan.Image

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s