Jag, idag:

Såhär känner jag mig ikväll. Valfri ljudkuliss att föreställa sig till denna bild: Liten violin/mycket liten violin/jättejätteliten violin/sjöelefant som fulgråter.

Hormoner alltså. Om jag någonsin får tag på uppfinnaren av dessa så SVÄR jag på din mamma att jag ska *kavlar upp ärmar* *spottar i näve* *äter choklad* *faller i gråt över typ text-tv*

Tills vidare, kan inte ni presentera er själva i kommentarsfältet? Vill gärna veta vilka ni är som läser.

Stor snorig hormonell KRAM.

20130520-221308.jpg

82 thoughts on “Jag, idag:

 1. Emma, dalkulla som bor utanför Stockholm. hittat dig via twitter. ”mammaledig” med 10-månaders son. hormonerna är hyfsat under kontroll, men är sjukt rastlös & lat.

  Gilla

 2. Hej. Jag är en man med för många intressen och lite tid som bor i Kvidinge, utanför Helsingborg. Här bor jag med fru och tre katter. Det mesta av min tid går åt till pyssla med mina hobbies och att inte ägna mig åt mitt skrivande. Jag har skrivit en bok och jag vill i alla fall i mitt liv klämma ur mig minst två till. Säg tre…

  Gilla

   • Mamma älskar blogghen. Speciellt lillhen, och speciellt speciellt vines på lillhen, då det var ett tag sen hon hade småbarn. Lugnar hennes sug efter barnbarn vilket i sin tur lugnar mig 😉

    Gilla

 3. Sara, kommer från en håla utanför Uppsala men bor nu i Göteborg. Pluggar och försöker hitta någonting att uppskatta i livet varje dag.

  Gilla

 4. – I min kommentar nyss fattades bara: ”Gillar månskenspromenader och långa kramar” för att jag skulle låta som en riktig dejtingannons.

  Gilla

 5. Zarah, föräldraledig med Dylan, 4 månader. Syslöjdsnörd och drömmer om hus och höns. Boende i Göteborg men kommer från Stockholm. Hittade dig via en länk i en annan blog till din graviditetsparlör. Läste den och sen din fina storyfy (eller vad det hette) och har sedan dess följt dig.

  Gilla

 6. Jag läser! Kanske känner du igen mig från twitter. Annars: 30 år, förskolekock, hjälpmamma i Amningshjälpen, hustru och mor. Gillar feminism och mobilspel. Typ.

  Gilla

 7. Amanda 24. Bor i en pyttepyttepytteliten ort som ingen någonsin hört talas om. hittade dig på Twitter på något vis och där hittade jag då din FANTASTISKA blogg som jag ÄLSKAR! trots att jag inte har barn/är gravid eller har PMS. Du är hur bra som helst om med jämna mellanrum blir jag smygkär i dig. Heja dig. Hurra hurra hurra!

  Gilla

 8. Johanna, 32, bor i Sthlm, uppvuxen på bruksort där man röstade rött samt spelade och/eller tittade på fotboll. Jag var en och-människa. Här hemma finns en 15-månaders och en sambo som pluggar till läkare. Själv har jag ett jobb som jag har älskat men som jag numera dagligen funderar på att byta ut. Frågan är bara till vad. Litteraturvetaren i mig drömmer om att skriva en bok, realisten skrattar åt samma sak. Mår bra av spontanumgänge med vänner eller en långsam men lång joggingtur med ett pärlband av bra podcasts i lurarna.

  Gilla

 9. Malin, 25 år. Föräldraledig med första ungen, hoppas jag kommer in på utbildningen jag sökt till hösten (tandhygienist). Ska förövrigt till tandis nästa veckan, senast var typ 6 åren…. Ooops!

  Gilla

  • Åh nej, hoppas det går bra! Jag har också en sån där mun där tandläkare varit närmast fridlysta alldeles för länge. Burr, drar mig för att gå och kolla upp det. Hej iallafall!

   Gilla

 10. Hittade hit för några några månader sedan, läser slaviskt (men i smyg på vagnen om du skulle sitta bakom för att inte känna mig som en stalker. det får mig självklart motsatt effekt.)

  Gilla

 11. Alex, 30, har börnet Esther 19 månader, bor i Göttlaborg med maken (eller nej nu ljög jag, vi bor i Mölndal). Hittade dig på twitter som jag skaffade när E var spädis, och tyckte att du var briljant och jag blev avis på hur rolig du var/är. Sen är jag också; evig student, lat, gillar det lilla bôset i livet, undrar ofta vem som tillät mig bli morsa med de nerverna jag har, men så här långt verkar ungen frodas och gilla oss, men det kan ju röra sig om Norrmalmstorgsyndrom i och för sig. Tänkt ett par ggr att jag ska börja blogga. Går sådär.

  Gilla

 12. Hannah, 27 år, från värmlandsskogarna. Pluggar till psykolog men just nu hemma med 4-månadersbebbe. Hittade dig på twitter och tycker du är fantastiskt skojig.

  Gilla

 13. 22-årig tös från Jönköping som drömmer om att läsa till Språkkonsult i Lund (håll tummarna för mig!). ÄLSKAR din blogg, din twitter, dina hak-bilder, hela dig… Ja, du fattar. Aj löv ju. Mest älskar jag nog att du, precis som jag, kan skapa ett antal dubbelhakor bara sådär och inte skäms för att visa det. Så jäkla fantastiskt. Och så avgudar jag när du skriver ”stahp” pga ser så jävla kul ut. Inser nu att jag låter som världens töntigaste fan-girl och det är väl lite sant också men jag är inte knäpp, bara tycker att du är bra! Och möcke möcke rolig. Hoppas du överlever hormonhelvetet! (Älskar en grej till: bilden du precis la upp. Jag döör. Du har läst wftevolution på tumblr, eller? Galet kul!)
  Kram!
  /fan_girl_91

  Gilla

 14. (Bad på lördagens fest att folk skulle presentera sig som en twitterbio. Blev sådär ). Katrin. På väg mot att bli färdigutbildad psykolog. Socialt kompetent. Vill ägna livet åt att plocka bär, föda barn och ingjuta lite hopp i andra.

  Gilla

 15. Linnea, typ 34 år och föräldraledig med 5 månaders bebis i Stockholm (dock ej från Stockholm). Väntar med skräck på att PMS’en ska sätta igång. Jag hittade dig genom en annan blogg (nu kommer jag inte ihåg vilken!) och kom då på att jag följer dig på twitter.

  Gilla

 16. Hannah, är 20 år men känner mig inte äldre än högst fem. Är från Grums men har nu flytt till Karlstad, vill dock bo i Göteborg så jag kan bli bästis med dig och lillhen eftersom ni är bäst! Hejs!

  Gilla

 17. Lina, 30 år. Från Linköping, dit jag nu återvänt efter 12 år i Göteborg. Bor i hus tillsammans med tvåårigt barn och dess andre förälder. Följer dig på Twitter och kikar in på blogghen med ojämna mellanrum och håller mig uppdaterad.

  Gilla

 18. Sara, bor i bruksort i Skåne men har tidigare bott i Umeå och Gbg. Flyttade ”hem” när första barnet kom. Pluggade för mycket flum på högskolan och är nu därför tjänsteman och jobbar för staten. Har två katter, två barn, en hund och en man. Skulle helst pilla i trädgården hela dagarna. Älskar (ÄLSKAR) att titta på tv och läsa!

  Gilla

 19. Anna, Tokholmifierad Lulebo. Bor i Lapplands Väsby (förstås) utanför stan, med sambo och tre ungar. Har varit arbetsnarkoman men känner mig just nu som bebisnarkoman (yngsta är 6 månader alldeles strax). Spelar för mycket dataspel och bloggar för våra familjer som valt att bo kvar där vi kommer ifrån. 🙂

  Hittade dig på tips av Katta Kvacks länkkärlek häromdagen. Trevligt att råkas!

  Gilla

 20. Hej Bella, jag läser din blogg! Tycker det är så fint att läsa om dig och v, speciellt nu när jag också fått barn så är det mysigt att se lite vad som väntar när s blivit lite större. Vi borde ses och fika nästa gång jag är i götet (bor i stocken nu). Kramz från Runa

  Gilla

 21. Samira, 24, Florida. Smått besatt av blogghen din må jag väl säga. Skrattar & gråter lite hysteriskt några gånger i veckan till dina texter & bilder. Ska klämma ut en bäbis senare i år, så ”hä ä bra å ha nån å relatera till” tänkte jag då. Kommer inte ihåg hur jag hitta blogghen, men är glad att jag hitta’n iallfall.

  Gilla

 22. Goddagens! Jag är en ny läsare, kärlek vid första ögonkastet 😉 Grym du är!
  Jennie heter jag och jag pluggar ihop en kandidatexamen i genusvetenskap i Uppsala, stickar, göllar med mig pudel och har projektet bli-vegan i sommar! Feminist och hen-aktivist. Bloggar på Jennialiskt.se om det och annat!

  Gilla

  • Men åh hurra! Läste det senaste inlägget på din blogg och var superimponerad av ditt språk. Blir nog ett följ på bloglovin. Välkommen och tack för lilla presentationen!

   Gilla

 23. 26 år, Åland. Ville plugga juridik, blev gravid istället, och är nu hemma med nästan ettårig liten dotter. Började läsa blogghen efter att ha följt dig på Twitter. Blogghen lyser upp även jobbiga, skrikiga, barnbajs-överallt-iga dagar.

  Gilla

 24. Hej! Jag är en av dina bäztizar i norr och har spenderat mången kväll i ditt flickrum tittandes på Fjorton Suger, inmundigandes vaniljglass eller kladdkaka, varvat med Jonny Lang – Breakin’ Me typ en miljard gånger. Jag är din pea, du är min carrot.

  Gilla

 25. Sandra, göteborgsboende kulturarbetare. Fick tips från ”AnjaErika” att följa dig o din näste på twitter pga roliga o söt kärlekshistoria. Fastnade i den roliga läsningen o följde med till bloggen. Pga min extremt tickande klocka är dina inlägg just nu som godis för en sockerberoende 😉

  Gilla

 26. Jag är Linnea jue (också dinröv, ohlala).. Är snart förändraledig igen i ett par månader efter att ha pluggat sen mars. Vidalidaho! Vi har lärt oss andas tillsammans. 🙂

  Gilla

 27. Jag är Sandra, från Umeå, kusin med en av dina kompisar och började på så sätt läsa din twitter emellanåt (det var jag som bad hen att tipsa om paltmjöl, om du minns).
  Fun fact är även att (om jag inte är helt ute och cyklar nu) din pappa var min astmaläkare när jag var liten!

  Gilla

  • Så pass? Världen är bra liten, han behandlade en av mina bästa kompisars allergi när hon var liten också. Hej och välkommen, kul att du ger dig tillkänna!

   Gilla

 28. Julia, 27, som kikar in här då och då från Kenya, tack vare Lady Dahmer för ett tag sen, men snart tillbakaflyttad i Göteborg tillsammans med pojkvän å en liten bebis i magen. Tack för härlig underhållning!

  Gilla

 29. Hej! 31-årig biomedicinsk analytiker. Malmöbo, född, uppväxt och fåwevva. Tvåbarnsmorsa. Föräldraledig med yngsta dottern som år 9 månader. Gillar dans (att göra=livsnödvändigt) och film (att titta), tatueringar, dancehall, New York Dolls, läppstift och en massa andra mer eller mindre tillfälliga obsessions (?). Vad gäller hormoner?.. Jag är nog mer stabilt instabil egentligen. Gillar bloggen skarpt! Ha det fint! /Klara (A.k.a. I only came to dance, not to socialize. )

  Gilla

 30. socialarbetare i göteborg (ok, mölndal då, men eftersom jag är smålänning ursprungligen utan band till nuvarande ort så räknar jag in mölndal i götet). intresse bl a av miljö, feminism o genusmedvetet föräldraskap.

  Gilla

 31. Linnea, 26 år, bor i Göteborg och föräldraledig till en snart 6-månaders bebis. En som tipsade om din blogg för några månader sedan och sedan dess är jag hooked!

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s