Jag är inte helt säker.

Men jag tror att det kan finnas ett samband.

20130520-193319.jpg

4 reaktioner på ”Jag är inte helt säker.

  1. Oh har samma app. Den står för tillfället på -9 efter min hemresa från Sydafrika för två veckor sedan… Jag är inte gravid, bara messed up rent kroppsligt. Skön blogg du har! Tackar Natashja för att jag hittat hit. Ser fram emot att följa dig! Kram!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s