Sorgligheternas sorgligheter!

Hade svärmor på besök igår som efter ett besök på en bokmarknad hade lyckats komma över ett exemplar av boken ”Den lilla farbrorn”.

Det är någonting med farbröder som rör mitt hjärta. Ju äldre, ju ensammare, ju mindre de är, desto sorgligare är det. Min blödiga sida löper amok så fort jag ser en liten finklädd farbror gå till banken, äta lunch ensam eller köpa sju färdigrätter med tillhörande sju lättöl/mjölk/läskeblask. Jag fantiserar långa romaner om deras sorgliga, ensamma livsöden och börjar inte sällan gråta över dessa fiktiva, ensamma farbröder som kanske inte alls är så himla ensamma?

Så för att komma till saken. Jag läste boken när jag var liten och tyckte den var bra då.
Och alltså, jag vill minnas att den var sorglig men att den var såhär TOTALT HIMLA HJÄRTSLITANDE var jag öfverhufvudtaget inte alls beredd på?

20130519-154501.jpg

20130519-154506.jpg

20130519-154512.jpg

20130519-154516.jpg

20130519-154521.jpg

:(:(:(:(:(

6 reaktioner på ”Sorgligheternas sorgligheter!

  1. håller helt med, imorse såg jag en skitig (bokstavligt talad) toastol ute på gatan på fjärde långgatan. Två män rensade ut hens lägenhet. Jag insåg att någon flyttat ut från detta liv. Såg en ensam farbror framför mig. Liten och smal.
    Bedrövligt.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s