LYSTRING: Ny ätmetod igen!

Ja hörni, nu har vi börjat med en ny ätmetod för bebisen, igen. Detta trots att vi häromdagen annonserade att vi nu minsann har börjat med B L W. *ler hipp och avslappnad innerstadsmorsa*

Vi var inte riktigt helt nöjda med den så nu testar vi, på bebishens begäran, något nytt. Den metoden vi kör på nu är rätt nyskapande och jag tror verkligen starkt på den. Den kallas för blogga-och-gå-ut-starkt-och-stort-om-att-ni-har-börjat-med-BLW-så-ska-ni-se-att-bebisen-vägrar-den-också-på-pin-kiv-liksom-för-att-jävlas-och-därför-går-tillbaka-till-att-bli-matad-med-puréer-igen-metoden. Jag tror att den är rätt ny, för jag hittar ingen wikipediaartikel på ämnet. Någon som är sugen på att skriva en? 

Jaja, huvudsaken är ju att hen är mätt. Dessutom är det rätt skönt att få tillbaka tuttarna lite igen då de chockades SVÅRT av upptrappningen och blev typ örtielva storlekar större samt monsterömma då den nytandprydda bebishen använde babsarna som tuggleksak typ *GNEK* *GNIIID* *BIT* AJ. Stackarna.

Så nu står jag här igen och gör puré. Palsternacka står på menyn i eftermiddag. Ska vi gissa att jag har ”börjat” med BLW igen lagom till kvällen? Jaja, skämt åsido. Vi kommer definitivt att uppmuntra barnet att prova att äta själv och att sitta med vid bordet och smaka av varje måltid. Det kommer säkert att funka MEGABRA!

2 thoughts on “LYSTRING: Ny ätmetod igen!

  1. Pingback: Länkkärlek x 3 « Katta Kvack

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s