Följ mig på bloglovin!

Hallå, jag tycker att ni alla ska följa mig på bloglovin så att ni kan göra annat än att bara sitta och vänta på att jag ska uppdatera hela dagarna. Främst därför att ni behöver göra annat, gå ut och röra på er och spela brännboll, knulla, lösa korsord, handla, blogga i era egna bloggar och andra sådana där grejer. FRÄMST därför, men också därför att det tycker lite skönt i bekräftelsetarmen när jag ser er ramla in på bloggen.

Så vad väntar ni på?

Följ min blogg med Bloglovin

2012_07_13_19_04_234765812377019646_2822264_Walden

En reaktion på ”Följ mig på bloglovin!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s