Jo hej hallå

Jag har inte dött. Det råkar bara vara så att slutet på #blogg100-utmaningen och vår flytt sammanföll rent tidsmässigt, vilket i praktiken har inneburit att jag varken har hunnit eller känt mig särskilt motiverad att blogga.

En sak som skiljer sig sedan innan är skillnaden på insyn i lägenheterna. I förorten gick jag naken hela tiden. Traditionen har jag (av ren tankspriddhet) tagit med mig med flytten, något jag inte är helt övertygad att arkitektbyrån tvärs över gatan uppskattar. Har googlat företaget och det är alltså inte mindre än 80 arkitekter som dag som natt har chansen (möjligheten/risken?) att se mig naken. Grattis till dem.

 

En reaktion på ”Jo hej hallå

 1. Önskeinlägg:
  En riktigt bra dag
  Fem sätt att hitta någon att bli kär i
  Om jag vore en grönsak skulle jag vara
  Jag dansar bäst till
  Hur livet kanske ser ut maj 2014

  Kärlek från Estôckolmz.

  Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s