Full rulle mest hela tiden.

Ursäkta min bloggtystnad, men flytten tar all tid jag har. På lördag bär det av och fram till dess är det packa, städa och undvika att ha ihjäl varandra vi kommer att ägna tiden åt.

Bjuder här på en bild från ett industriområde mellan Partille och Göteborg där jag idag råkade bli instängd på en fabriksparkering. Jag ägnade mig åt lite urban exploration (läs: letade efter en genväg) när jag irrade mig in på en parkering till något slags industrilokal. Efter en stund fick jag vända om och konstaterade då att jag hade blivit instängd. Såatteh, om det är någon som vill nominera mig till ÅRETS MAMMA så är det bara att räcka upp handen nu!

20130501-230305.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s