Ett alternativt sätt att vakna på.

Jag älskar bebisar. Särskilt min egen, eftersom att han är synnerligen ball och välartad. Han har ett fördelaktigt yttre och ställer inte till någon större oreda, främst eftersom att han inte är särskilt mobil. Bara lite. Så jo, jag tycker om honom jättemycket.

Och alltså, jag har ingenting emot flygande som sådant. Till exempel kan jag tycka att det är jättetrevligt med fåglar i luften och flygplan och helikoptrar och sådana där saker och ting som helt enkelt SKA befinna sig mellan himmel och jord. Inte heller har jag någonting emot när saker som har flugit tar sig en liten landning på marken. What goes up must come down eller vad de nu säger ute in dö internäschonal wöööld.

Jag har inte heller någonting emot saker som smäller. Inte alls. Jag tycker att det kan vara ganska trevligt när popcorn poppar i en gryta eller när någon riktig tjottablängare till bomb smäller i någon rykande actionrulle eller ännu hellre när man kombinerar popcornen och filmen.

Jag har som sagt ingenting emot någon av dessa företeelser bara de låter bli att kombinera sig till en enda stor kedja av händelser som ser ut såhär:

Bebis sover med mamma som sover —> bebis vaknar i säng där mamma inte vaknar —> bebis kopplar ur handbromsen, lägger i friläge och börjar rulla —> rullar —> rullar —> mamma sover —> bebis rullar —> bebis flyger —> bebis kraschlandar —-> det låter högt av Världens Hemskaste Ljud Någonsin™ —> mamma vaknar av krasch och hittar liten pöl med ledsen och rädd bebis på golvet.

Den där förloppskedjan var något jag helt enkelt inte provar igen. Den får 1 av 5 snoriga och ledsna bebisar. Tur att vårt nya sovrum är så pass litet att det helt enkelt inte kommer att gå att ramla ur sängen pga vägg på samtliga kortsidor och hälften av alla långsidor. Fram tills att vi flyttar får jag köra någon liten silvertejplösning alternativt bygga honom en liten dräkt av studsbollsmaterial så han studsar upp igen när han ramlat.

Hu!

20130430-190707.jpg

En bild från igår. Inget sängurramlande utan full fokus på att slita av morsan håret under skönsång med konsonanttema, typ BFFFFFBMMMMMMPBBBBFFMMPPPPPP

En reaktion på ”Ett alternativt sätt att vakna på.

  1. Folk tycker säkert att man överdrivit men vår I har alltid sovit med oss och när han började rulla så ställde vi sängen i ett hörn plus att vi surrade fast spjälsängen vid den enda öppna sidan, så nu har vi en jättespjälis kan man säga 😉
    Det är ju så mysigt att samsova.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s