Fyra nyanser av brunt.

Jag vet inte med er men jag är en tävlingsjunkie. Oavsett vad priset består av eller vad tävlingen går ut på börjar snålvattnet bara RINNA till när jag tänker på att jag kanske kan föräras med gratisgrejer/ära/evig lycka.

Så nu har jag varit med och tävlat med Bambino på facebook, en tävling där man lite snyggt ska färgsätta en uppsättning matningsskedar. De sex personerna som vinner får sina skedar lanserade i butik samt 1000 kronor att handla för. Hade jag vunnit hade storhetsvansinnet blivit mig både övermäktigt samt ohanterligt.

Nu ger jag mig in i matchen, bitches. Jag kallar mitt bidrag (inofficiellt då, man kan inte döpa bidragen) för ”Fyra nyanser av brunt”. Varifrån jag fått min inspiration får ni gärna gissa själva. Ohemuls inlägg kanske ger er en hint

Image

In och tävla med er, för skråen! Det kan ni göra HÄR hela maj igenom!

One thought on “Fyra nyanser av brunt.

  1. Pingback: Colors by you – Rösta på mig! | #blogghen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s