PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

Idag var jag på GYMET! *ler jane fonda*

Det hade inte stängt den här gången och därför tänkte jag att jag skulle passa på. Lämnade darrläppad in barnet på barnpassningen och gav mig nervöst in på det första träningspasset sedan jag blev på schmälln. Tydligen tyckte jag att Yoga var en bra idé. Det var jag ju ”bra” på innan jag blev gravid, någon av de där perioderna när jag fick för mig att jag gillade att träna. Visade sig att jag hade fel.

Yoga handlar ju mycket om att slaaaappna aaaaaav och fokuseeeeera. Det gick ”sådär” då jag hajade till som ett skrämt rådjur med en haschpsykos varenda gång det gick förbi någon utanför glasrutan (som lägligt nog var placerad precis bakom ändalykten min. HATAR att stå i blickfånget när jag tränar, helst hade jag inte synts alls). Var varje gång HELT övertygad om att det var någon från barnpassningen som skulle komma och förklara att barnet mitt tyvärr hade gått bort i en tragisk duplorelaterad olycka, och kunde därför inte slappna av överhuvudtaget.

Utöver detta måste de ha ändrat på det här med ”träning” och ”motion” (skriver inom citationstecken pga skepsis) sedan jag gjorde det sist eftersom att det var helt avgrundsjobbigt nu. Stånkade, stönade, ramlade och råkade gång på gång pressa arslet mot glasrutan i ”Den ramlande hunden”.
Detta ledde i sin tur till att jag sträckte mig ungefär överallt och tvingades avbryta passet 20 minuter innan det var slut. Jag kan svära på att jag hörde någon nynna Benny Hill-låten där mot slutet av upplevelsen.

I övrigt gick det ”bra” och var ”jättekul” och jag ”längtar” verkligen till nästa gång. Jag undrar dock lite över exakt hur ”kul” det kommer att kännas imorgon när jag varken kan lyfta mitt barn eller torka mig i rumpan pga träningsvärken från helvetets nionde cirkel. Återstår att se.

Mja. Skämt åsido var det nog precis detta den gamle post partum-kröppen behövde. Nästa gång tror jag dock att jag aktar mig från supersnygga hetsfitnezzgymet jag går till och typ går på korvgymping på närmsta ålderdomshem.

4 reaktioner på ”PLÖTSLIGT HÄNDER DET!

  1. Ping: Den svettiga köttbaletten. | #blogghen

  2. Ping: Jak er tröt hest. | #blogghen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s