Idag är ingen vanlig dag

Idag är ingen vanlig dag men inte för att det är någons födelsedag utan för att jag ikväll får äran att gå ut på lokal med min kärlek, helt utan bebis och restriktioner vad gäller mat/vin. Det har vi inte gjort sedan aldrig någonsin, ungefär. Först låg vi hemma och kollade på film och nykärshånglade i fyra månader och sen blev jag gravid/illamående/trött och sen fick vi en bebis och så. Så det har liksom inte blivit av än. Men nu så! Börnets farfader kommer hit och axlar rollen som barnvakt. Hur lyxigt?ImageImage

20130420-105707.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s