Ja, alltså jag vet inte med er.

Men jag skulle iallafall mena på att hen som gjorde en målgruppsanalys inför detta mailutskick gjorde ett rätt bra jobb. Hej onlinepizza, ni är det bästa som hänt sedan skivat bröd (vilket i sig inte är en sådär jättebra grej men SKIT I DET). Jag anmäler mig härmed frivilligt till att bli pizzarecensent, mot att ni skickar hit pizzan. Jag tar en kebabpizza med extra pommes på, tack! (Jag bjuder även på namnet Pommes Frizza till det *smeker medhårs* *mutar*)

20130419-083713.jpg

En reaktion på ”Ja, alltså jag vet inte med er.

  1. Då måste jag ju, i dessa Skellefteåtider, tipsa om den ultimata pizzan – nämligen ”Calskrove”. Det är en Calzone med ett inbakat skrovmål (Norrlands motsvarighet till Big Mac & co). Se här:

    Helt underbart! Lika fläskigt som SM-segern i går!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s