Sommarsemester bokad.

Äntligen har vi lyckats boka in en semester. I mitten av juni tar jag karl och bebis och sätter mig på ett tåg och åker ett dygn enkel väg, rätt opp i norge. Väl framme vid polcirkeln hämtar min mamma över oss på den svenska sidan där vi sedan firar midsommar i midnattssolens land. Hur genomtänkt det är att åka tåg ett dygn med en åttamånaders väljer jag att inte fokusera på just nu. Det var billigt, okej?

Det blir inte till att hälsa på mamma så ofta när hon bor tusen miljarders mil ifrån mig. Bilderna är från mitt senaste besök, i augusti 2012.ImageImageImageImage

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s