Det är roligt när det är kul!

Åh, det händer så mycket roliga saker nu. Bland annat detta:

För några veckor sedan så lade jag upp ett blogginlägg där jag efterlyste en ny lägenhet till vår lilla familj. Vi bor för nuvarande i en tvåa, vilket går fantastiskt bra än så länge. Däremot så kommer vi någon gång att behöva byta upp oss till någonting större. Därför blev vi lite förvånade när vi fick ett svar på vår bytesförfrågan som gällde en aningens mindre lägenhet än den vi bor i nu, men med ett riktigt drömläge. Vi funderade om och kom fram till att vi hade kunnat fortsätta bo i en liten lägenhet i ett eller ett par år om det hade hjälpt oss med att småningom kunna byta oss till precis den stadsdelen och lägenheten vi verkligen vill ha. 

Bytet gick igenom för bara några dagar sedan så nu flyttpackar vi för fullt för att kunna bli innerstadsbor redan den första helgen i maj. Det ska bli så otroligt roligt att ha nära till slottsskogen, våra vänner, min sambos föräldrar och min skola. Cykel och gångavstånd till i princip allt och alla. HU to the RRA! 

Den enda nackdelen med det hela är att jag har sådan grav separationsångest från vår nuvarande lägenhet. Vår vackra, mysiga lilla gavellägenhet med trädgård och en miljon fönster. Mitt första egna hyreskontrakt, där jag bott genom separationer, deppiga tider, jobb, studier, andrahandsuthyrning, ihopflyttning, graviditet och till sist barn. V’s första hem. Det första stället där jag lyckats känna mig som hemma, helt av mig själv. Snyft burr bu blä prutt. Sista veckan ska jag gå omkring och bara smeka och hångla upp allting här hemma. Insupa det sista av min första lilla lägenhet. Hu! Jaja. Home is where your heart is. Dessutom ska det bli helt fantastiskt att ha nära till skolan. Jag skickade in min ansökan igår, så går det som jag vill så läser jag helfart retorik och halvfart/distans genusvetenskap i höst. Längtar!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s