För ett halvår sedan ganska precis…

…så tog jag den här bilden. Här var jag mitt i värkarbetet, nyss hemskickad från kontroll på förlossningen och med ytterligare tre timmar kvar hemma innan vi för sista gången skulle lämna lägenheten som bara vi två. Att det skulle dröja ytterligare 25 timmar innan vi blev tre är jag rätt glad att jag inte hade någon aning om här. Hade jag vetat det hade jag nog aldrig orkat mig igenom det som komma skulle

Sex månader som morsa.

Image

2 reaktioner på ”För ett halvår sedan ganska precis…

  1. Var tvungen att läsa din förlossningsberättelse och ligger nu här och snyftar lite, det är ju så häftigt! Fast det häftigaste är att våra söner tydligen har fötts i exakt samma rum, sal 1 på östra 🙂 Det föds väl barn där hela tiden, men för mig kommer det nog alltid vara ”mitt” rum 🙂 Sen den 6 maj 2012, snart är han ett år *böööööööl*

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s