HALLÅ PÅ ER *VRÅLAR*

Hej. Jag skulle vilja ha lite inspiration till saker att blogga om. Annars skenar det mest iväg och blir, tja, recept och bilder. Och recept och bilder i all ära, men det är ju lite tråkigt. Och jag vill inte vara lite tråkig. Jag vill vara lite kul och intressant. Så hjälp mä är ni schyssta rå. 

Det jag behöver av er älsklingar *lismar* är inspiration i form av en rubrik på det inlägg ni helst hade läst. Jag lovar (gud vad jag hatar mig själv already) att skriva ett inlägg på varje rubrik med start NUPÅENGÅNG. Sätt igång nu mina små kycklingar. Gulle er. 

 

11 reaktioner på ”HALLÅ PÅ ER *VRÅLAR*

 1. Som gravid känner jag att det är ett SATANS tjat om allt hemskt med att vara preggo, allt hemskt med att klämma ut bäbisen och allt hemskt med tiden efteråt. Mitt önskeinlägg är därför följande:

  ”Det går inte att på allvar beskriva den fantastiska känslan att bli förälder för någon som inte upplevt det själv” säger folk, men jag ska fanimig göra mitt bästa i det här inlägget!

  Hälsar mirijam.blogspot.com
  (måste ju kommentera med twitterkontot men vill gärna ha med blogglänken ju!)

  Gilla

 2. En lista med saker om högstadiet! Du är typ som roligast när du berättar om tiden som pubertal-bella, därför vill jag ha en frivillig lista med saker om högstadiet! Det kan vara något i stil med… Saker jag hatade med högstadiet (fast typ ändå saknar), Högstadiets pinsammaste ögonblick, Oförståeliga trender på högstadiet – osv osv yooou get tha picture! 😀

  Gilla

 3. ”Varför jag inte bor i Umeå”. Vill ha förklaring till varför jag inte får vara med och njuta bebis ibland. Mvh lillkusin *använder alla flyttar ifrån mig-rösten*

  Gilla

 4. Berätta mer om dig själv! Vad har du gjort? Vad ska du göra? Var vill du bo? Jobb, drömmar etc? Lite här var jag för fem år sen/här är jag om fem år? *ler stalker*

  Gilla

 5. Därför ”skaffade” vi barn är en bra rubrik! Jag tänker väldigt mycket och nuförtiden är det mest kring familjebildning. Men, hur vet en att en verkligen är redo? Varför ville du/ni ha barn, säkert svårt att ge konkreta skäl, men typ för att uppleva den enorma kärlek föräldrar beskriver, för att ta förhållandet till en ny dimension…? Tänker att det största valet en kan göra i livet är att (försöka) bli förälder, då känns det viktigt att veta varför.. Eller är det inte viktigt kanske? Det räcker säkert att ”det bara var en känsla”.. ? Hur som helst läser jag gärna Dina tankar om familjebildning då tankarna maler i mitt huvud (jag är för övrigt 26 och har sambo sedan drygt sex år)

  Gilla

 6. Ping: ÖNSKEINLÄGG: Högstadiets pinsammaste ögonblick | #blogghen

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s