Spaning: PMS

Gör en snabb analys av mina blogginlägg idag och kan bara konstatera att det rimligen bör vara PMS på gång. Vill minnas att jag i eftermiddags, strax efter att jag hade inhalerat ett halvt paket singoallakex till lunch, stod och snyftade/snorade åt någon kvarglömd vante i ett buskage samtidigt som jag snörvlade något om ”kall liten hand” och ”ensam vante i världen”.

Dessutom har min mage varit misstänkt bulldegig/ballongig idag. Bäst att jag preventivhandlar chips och choklad samt ber om ursäkt till sambon för allt jag kommer vräka ur mig men inte mena den kommande veckan.

*streamar klipp med djurmammor och djurbebisar som kommer ifrån varandra*

20130404-231240.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s