Vilken dag.

Dagen har inte erbjudit så många lugna stunder då bebis sover allt färre och kortare perioder på dagen. Dessutom har jag haft svärmor över på fika, middag och lång samt klok diskussion om feminism. Imorgon sätter jag mig nog och författar ett längre inlägg då jag hunnit smälta alla nya inputs och tankar jag fått de senaste dagarna.

Nu ska jag gå och lägga mig samt försöka smälta sorgen över att jag och min sambo till sist har sett färdigt säsong 2 av Masterchef Australia. 84 avsnitt, bara sådär. Vi har hållit på med det i nästan två månader. Så ledsen nu. *torkar snor på ärmen*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s