Hjälp mig tävla.

Hallå, om ni skyndar er att facebooktävla via den här länken så kan ni vinna en ekologisk ERGObaby ginko garden bärsele, dessutom hjälper ni till att förbättra vinstchanserna för mig. Delar ni sedan tävlingen vidare kan ni förbättra era egna chanser! *ler kedjebrev*

Det enda ni behöver göra är att svara på en enkel fråga och skriva era kontaktuppgifter. Tävlingen/lottningen håller bara på till midnatt så skynda, skynda. Jag skulle verkligen behöva en bärsele som inte pajar min rygg fullständigt och gratis är ju JÄTTEKUL så hjälp te nu!

Öppen kommuniké till alla er som tycker att jag är en sell out: Förlåt. Jag lovar att aldrig göra om det. Iallafall inte om jag inte har en chans att vinna någonting. Amen.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s