Equus quagga, Post Partum

Här sitter jag, den efter graviditeten bristningsrandiga mänskliga zebran, och bara CARPAR dagen. Det är sol på balkongen, det är varmt och det är en dag så god som någon annan att slå igång ”private session” på Spotify och bara UNNA sig guilty pleasuremusik. Det är med spänning jag ser fram emot att se hur min nyrandiga kropp reagerar på solskenet. Jag trivs rätt bra med den nyfunna randigheten, den liksom påminner mig om vad min lilla, svaga kropp är kapabel till. Som en naturlig scarification typ. Blir jag tillräckligt randig ska jag hyra in David Attenborough som jourhavande berättarröst och smyga omkring i buskage hela sommaren och bara *smälta in*

Ha en bra dag! *sätter i lurarna, dricker byxvarmt kaffe och lyssnar på lady gaga*

20130401-130651.jpg

3 reaktioner på ”Equus quagga, Post Partum

  1. Ja embräjsa randigheten! Utmärkt sätt att sluta sura över att den där jäkla ekologiska krämen mot bristningar INTE funkade.

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s