Lite länkkärlek.

Eftersom att jag är en så O-ER-HÖRT givmild och älskvärd person tänkte jag framöver dela med mig av några bloggar jag läser och twitterkonton jag följer. För bästa effekt tänkte jag pytsa ut dem lite i taget så att ni inte drunknar i länkar.

Twitterkontona kännetäcknas av en liten kanelbulle/snabel-a/alfakrull innan nicket, så har ni inget eget twitterkonto kan det vara en god idé att först läsa @ettpunktnoll‘s förklaring av twitter för att sen ge er ut och följa alla jag tipsar om. Jag tycker verkligen, verkligen, verkligen att ni ska skaffa twitter. Gillar man att trolla med ord och bokstäver kan det vara hur kul som helst. Själv har jag lyckats twittra mig till både bästis, sambo och tillhörande bonsaimänniska/barn under nicket @aversioner.

Nåväl, var var vi? Jo, kärlek!

DAGENS LÄNKKÄRLEK:

Jag tycker defintivt att ni ska läsa kära @hormonisk blogg Ohemul. Fantastiskt rolig småbarnsmor jag började följa på twitter någon gång i början av min graviditet när jag var illamående och fet och hon var tre månader mer illamående och fet. Blogga har hon bara gjort ett litet tag men hon skriver alltid så kul att det kommer små pruttar eller lite kiss när man skrattar. Huruvida det är en vacker komplimang eller ett tecken på att jag inte gör mina knipövningar som jag ska, det får ni avgöra.

ecard1

En reaktion på ”Lite länkkärlek.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s