Ps. Så förkyld idag.

Blir tyvärr inget bebisöppet som jag skrev om igår. En förkylning som legat och brottats i kroppen har nu kommit fram och jag mår som en stor kasse skridskor.

Jag vill rikta ett hjärtligt tack till alla sköna typer på spårvagnen som snyter sig/hostar/nyser för att sen ta sig friheten att pilla lite på/i vagnen. Jag vill också tacka tjejen jag satt bredvid i förrgår som i telefonen deklarerade att hon var inne på fjärde dagen av ganska hög feber. Fina ni är. *ler ljuvt och laddar bössan*

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s