Ehrmagherd Gewd mehrgern

20130326-094115.jpg

Det hade varit så mycket härligare att vakna på morgonen om det inte huvudsakligen hade varit en stund för bebis att flå mig. Ömsom medelst pincettgrepp, ömsom medelst The incredible HULK-grepp. Ömsom enstaka strån, ömsom fulla nävar. Det slår aldrig fel. Vaknar jag med honom i stora sängen så vaknar jag alltid av att han håller på att slita av håret från huvudet på mig. Gärna medan han vrålar in i örat på mig. När jag till sist öppnar ögonen ligger han överlyckligt och jollrar medan han trycker in stora lass med sönderslitet hår i den lilla munnen.

Amningshormoner har liksom, redan innan hans behandlingar, fixat att det ser ut som att Cousin It har gått omkring och åldrats här hemma. Bebis hjälper bara till ännu lite mer för att jag verkligen ska få den där looken av kinesisk nakenhund. Tack hjärtat.

Ps, bebisar hostar väl upp hårbollar om man stryker dem över ryggen och ger dem kattgräs? Väl?

20130326-092759.jpg

One thought on “Ehrmagherd Gewd mehrgern

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s