Kläningsträder.

Ej helt säker men tror att sambon har missförstått det här med träningskläder.
Efter dagens shopping svidande han direkt om till sin nya utrustning bestående av tights, jacka och skor och har nu legat full munderad i soffan i ett par timmar. Vet inte om jag vågar säga att man måste träna själv och att kläderna inte sköter det åt en. Han verkar så glad.

20130325-215043.jpg

Jag investerade själv i en snabb baddräkt som var jättesnygg på, bara man blundade för det där bleka, sladdriga, bristningsrandiga och otränade som liksom panikslaget trängde sig upp och ut ur det tighta tyget. Belysningen i provshytter har aldrig varit till någons fördel och denna gång var inget undantag. Jag ger mig fan på att ljudsättaren hade som mål att få bikinilinjen att liksom *skina upp*.

Men men. Träningen kommer ju hur si haver allt närmare och närmare! Nu har jag både låst upp gymkort och införskaffat träningsutrustning. I den här takten kommer jag att ha tagit mig till gymmet lagom till beach 2023.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s