Jo förresten, har jag berättat att…

…JAG HAR LÄRT MIG VIRKA MEDELST GOOGLE.

Detta kanske inte verkar så spektakulärt men jag har alltså alltid varit så OHYGGLIGT dålig på allt som har med pyssel, garn och textilier att göra. På syslöjden sprang jag mest omkring och störde mina duktiga klasskamrater och sydde deformerade grytlappsfoster som pryddes med rimmet ÄRA VARE GUD I HÖJDEN DETTA HAR JAG GJORT PÅ SLÖJDEN varpå de skänktes bort till någon intet ont anande moster som julklapp. (Tjejerna hade syslöjd, killarna hade träslöjd. Analys på det?)

Iallafall, på bilden ser ni hur stolt jag är. Rörd till tårar. TÅRAR! 20130325-223150.jpg

20130325-223156.jpg

20130325-223213.jpg

20130325-223219.jpg

En reaktion på ”Jo förresten, har jag berättat att…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s