Bebisöppet

Imorgon ska jag ta med mig börnet och åka till Gamlestadens bibliotek och deras tisdagsaktivitet ”Bebisöppet”.

För några veckor sedan skrev jag om att jag hade lånat ”Ge ditt barn hundra möjligheter istället för två” och imorgon är det alltså dags att diskutera den tillsammans med en bibliotekarie och en grupp andra föräldrar. Tror det hela kan bli mycket intressant och ser fram emot det hela. Har jag några göteborgsföräldrar som läser bloggen så kom dit! Ni som inte har möjlighet att komma dit tycker jag istället bör låna/köpa och läsa boken. Vilken ögonöppnare!

20130325-220223.jpg Bebiskläder jag shoppade häromdagen. Märks otroligt tydligt när man handlar vad Lindex tycker att små flickor och vad små pojkar ska ha på sig. Något jag skiter högaktningsfullt i. Titta vilka fina!

3 reaktioner på ”Bebisöppet

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s