NEJ!

Jag har INTE precis misslyckats med #blogg100 som går ut på att man bloggar minst en gång om dagen i hundra dagar. Jag har bara befunnit mig i fel tidzon. Säger vi.

Ikväll har jag varit på ”hej så länge”-fest för min före detta klasskamrat tillsammans med några av mina bästa vänner. Det har varit otroligt trevligt men då en kan bara vara borta hemifrån ett visst antal timmar är jag på väg hem igen.

Något jag uppskattar otroligt mycket med att ha barn är hur fantastiskt värdefullt det är att få ha ett par timmar hemifrån. Något jag uppskattar ännu mer är hur fantastiskt det är att få komma hem igen när man har varit borta ett par timmar. Det fungerar liksom båda vägarna. Imorgon ska jag dessutom få ett par timmar sovmorgon, då barnafadern plus börnet åker iväg för att träffa farmodern som är hemma från Luxemburg. Sicken lyx!

Dessutom ska det bli underbart att få kränga av mig klackarna.

20130323-005009.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s