En festlig kväll, del 1.

Mina gamla klasskompisar läser just nu termin fem av sex på MKV-programmet vid JMG vilket innebär att de nu skall iväg på 15 poäng praktik. Förutom att det innebär en HEL massa avundsjuka för min del innebär det också att en del av dem lämnar stan för andra jaktmarker. Igår var jag bjuden på ”Hej så länge”-fest hos världens bästa Anna, vilket betydde att jag fick möjlighet att sminka mig fint (om man med fint egentligen menar nyskapande och med nyskapande egentligen menar fult), bära klackar och dricka bubbel.

Kvällen var otroligt lyckad och det var helt jättebäst att få komma iväg ett par timmar och prata, skratta och skoja om saker som inte har med bebis att göra. När resten av festen drog ut på lokal tog jag med mig mina mjölktuttar och åkte hem till förorten igen, nöjd och glad.

Här kan man gårdagens YMCA-tolkning av begreppet YOLO.

20130323-231008.jpg

 

Imorse fick jag dessutom en välförtjänt sovmorgon av pojkvännen som packade ned börniz i vagnen och åkte iväg ett par timmar för att fika med farmodern. Lyx är en begrepp vars innebörd verkligen har förändrats sedan jag blev morsa.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s