Uppesittarkväll.

Yes! 01.20 och vi är vakna, både jag och sambon. Tidigare ikväll tittade vi på varandra och konstaterade att det skulle vara lite ballt att vara vaken sent ikväll då det ändå är helg och allt. I vanliga fall somnar vi nästan aldrig senare än midnatt så därför såg vi fram emot extra lång vaken vuxentid ikväll. Se ett par filmer. Kramas. Äta något vuxet och verkligen carpa vuxentiden. OCH SER MAN PÅ!! Nu är klockan nästan halv två och vi är vakna! *ler världsvan*

(Att vi gubbsomnade skavfötters på soffan vid tiosnåret efter marängsviss och lagd bebis och förvirrat/dreggligt/mosigt vaknade först nu är bara en liten parentes i sammanhanget. Klockan är ju trots allt 01.25 och vi är vakna. WOHO UPPESITTARKVÄLL)

20130316-012928.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s