Bruna marängjävlar.

Bakade maränger förut. Dom blev bruna. Tappade det fullständigt och galopperade omkring i lägenheten och svor och drog mig i håret. Jaja. Här har ni en bildjävel på marängjävlarna.

Såhär gjorde jag. Misstänker att jag vispade smeten för kort tid i slutskedet samt gräddade skiten för länge. Usch. USCH! Jag blir något så ohemult less på mig själv när jag misslyckas med såna här VIKTIGA saker som EFTERRÄTT!

Som tur är smakar de helt ljuvligt så snart ska jag experimentera ihop en chokladsås med jordnötssmör i. Som skall ätas på glass. Har redan dragit på mig fleecemjukisbrallor för att förbereda kroppen på sockret. Bra uppladdning för träningspasset jag bokat in imorgon förmiddag.

20130315-204307.jpg

20130315-204312.jpg

En reaktion på ”Bruna marängjävlar.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s