TUTTCHOCK! AMNINGSRIOT! BRÖSTPANIK!

HÄR skulle det ha varit ytterligare ett inlägg om amning. Det skulle ha innehållit svidande kritik mot och dräpande svar på den kardinalfjantiga upprördhet som dagens amningsdebatt innehållit.

Kort bakgrund: Anna bakom bloggen Apan satt i granen ammade häromdagen sin bebis i TV-rutan när hon besökte Malou i ”Efter tio”. Det har (skräll skräll) blivit ett himla rabalder om det. Svenska folket överraskar igen! (inte). Ämnet offentlig amning har idag diskuterats friskt på twitter, under hashtagen #amningsriot. I dessa diskussioner har folk hejvilt förfärats över nakna bröst i offentligheten och dragit alla möjliga märkliga paralleller mellan offentlig amning och andra lika chockerande företeelser typ blottning/onani/sex och så vidare. 

Som jag sa. Det skulle alltså ha varit ett inlägg om offentlig amning här men eftersom att samtliga säkringar i min hjärna precis brann av till följd av OFATTBAR IDIOTI är det alltså inte möjligt. Tills vidare hänvisar jag er till det inlägg jag skrev om amning förra veckan, till Lady Dahmer där ni kan läsa mer om händelsen och till Alamaba Sthlm som tycker ganska precis det jag vill ha sagt. Image

One thought on “TUTTCHOCK! AMNINGSRIOT! BRÖSTPANIK!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s