Bästa appen!

Posten har en app som är så sjukt smart och ~~*häFtiG*~~. Den heter Riktiga vykort och med den kan man skicka vykort med sina egna foton på framsidan. Det kostar 19 eller 29 kr beroende på om man vill skicka A5 eller A4. Man lägger in fotot direkt i appen, skriver en hälsning samt en adress så levereras det färdiga vykortet nästa vardag.

Man börjar med att välja en framsida. Det kan förslagsvis vara någon snygg bild föreställandes en själv kanske, typ som en idolbild.

20130313-223110.jpg

Efter att man har valt en vacker bild där man visar sig från sin bästa sida kan man välja att dekorera bilden med något. Det finns alla möjliga vackra saker, här har jag valt hjärtan för att accentuera det älskvärda med bilden.

20130313-223037.jpg

När man är färdig med att pimpa bilden och känner sig nöjd vid tanken på att den kommer att pryda någons kylskåp är det bara att vända på rubbet och skriva adress och ett meddelande. Här har jag valt att skicka en kärlekshälsning till vår monark.

20130313-223640.jpg

Det sista steget är att betala rubbet och det gör man lättast med visa eller mastercard. Det helt är hur lätt som helst och gör det lite lättare att skicka snigelpost. Det är kanske inte riktigt lika mycket A for Effort att skicka digital snigelpost men de allra flesta blir väl ändå glada små hästar av att få ett riktigt, fysiskt brev ned på hallmattan. Så, ta och skicka massa vykort nu. Gärna till mig! HURRA!

(Här skulle man kunna tro att jag är sponsrad att skriva detta men det är jag tyvärr inte. Jag jöbber HELT gratis. Så Posten, om ni känner att ni vill belöna mig på något sätt är det bara att lägga något fint i brevinkastet. Med tanke på att jag får post av er varje dag utgår jag från att ni vet var jag bor. Det går bra med någon typ av dyr och fin grej, tack.)

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s