Gurkslickarhen.

Jag är fortfarande lite småsjuk och dagen har därför spenderats inomhus. Vi har sovit, tittat på ”Hitta nemo” och testat några olika smakportioner. Dagens festligaste leksak var gurkskivorna som skulle vara på min frukostmacka men som en enveten liten hand kom och snodde hela tiden. Skönt kalla och svalkande mot det lilla kliande tandköttet där jag skulle gissa att det är tänder på G. Perfekta också för heminredning och utsmyckning av hemmet. (Ligger det fortfarande gurka under kökssoffan är jag oskyldig)

Imorgon fyller lilla killen fem månader och ska få vaccinationsspruta på BVC. Eftersom att han blev sjuk av den förra har J tagit en föräldradag så att vi båda två kan vara hemma om han blir ledsen och febrig. Fem månader gammal. Var tog tiden vägen? Stora fina killen.
20130311-230939.jpg

20130311-231029.jpg

20130311-235610.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s