Kasslersituationhen.

Jag måste säga att det var ett kanonbeslut att bestämma mig för att återuppta träningen. Jag känner mig otroligt andfådd och utmattad, men det är bara skönt att känna att jag lever. Sen har jag jätteont i hela kroppen efter några riktigt utmanade smidighetsövningar som var ordentligt tålamodsprövande men det är ju helt i sin ordning. Det var hårt,
svettigt och inte vackert någonstans. Jag förväntar mig svår träningsvärk i två dagar framöver. Man kan ju bara föreställa sig hur jag kommer må efter första riktiga träningspasset.

Va? Vad det var jag gjorde för att bli svettig och utmattad? Jag provade gamla träningskläder i storlek ”glöm-din-dröm-tönt” och ”bara-om-du-har-skohorn-och-vaselin-till-hjälp”. Visar sig att den gamle post partum-kroppen inte direkt gifter sig med mina gamla snortighta kläder jag hade på den tiden då jag var en pinne med två lingon på pinnöverkroppen. Min gamla sportbehå beter sig som jag tänker mig att en sopsäck hade betett sig om Jabba The Hutt hade försökt göra en provisorisk regnponcho av den. En liten kasslersituation typ. Mina träningstighs är inte direkt anpassade efter folk med höfter. Eller ben. Eller kroppar.

Jag säger inte att jag är stor. Det är jag verkligen inte. Jag säger bara att mina träningskläder inte går att klä på sig med vare sig bibehållen värdighet eller förmåga att andas.

Imorgon är det jag som köper träningskläder.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s