Till alla som tjatar om ”gnälliga feminister”:

Hej.

Till alla er som tycker att det är ”överdrivet” med ”genustrams” och att ”håriga feminister” borde sluta ”gnälla” och som tycker att ”genusdebatten är överdriven”. Till alla er som menar att vi har det ”tillräckligt jämställt” och att man borde fokusera på de större problemen i världen (har väldigt svårt att se att dessa personer engagerar sig det minsta i några andra problem, men det är ju bara min personliga uppfattning). Till alla er som tycker att ”flickor borde få vara flickor och pojkar få vara pojkar” och att könsroller är något som borde bevaras. Till alla er som tror att pojkar och flickors beteenden är genetiska och att könsroller inte är något som barn stöps in i. Till alla er vill jag bara säga, läs detta och iallafall FÖRSÖK greppa varför saker som ser ut som de gör. Försök förstå VARFÖR feminister är arga och förbannade istället för att avfärda dem som gnälliga. 

Snälla.

One thought on “Till alla som tjatar om ”gnälliga feminister”:

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s