Lördag morgon.

07.56: HALLÅ ALLA VAKNA TITTA PÅ MIG TITTA PÅ MIG *sparkar* HALLÅ *snurrar runt som en sparkande ninjasumohelikopter* HEJ MAMMA OCH PAPPA *drar i ögonbryn och armhålehår* VAKNA NU *gräver in naglarna i bröstet*

08.04: Okej, eftersom det inte fungerade så tänker jag mig att jag kommer att börja gnöla. Först kommer jag att låta som en liten men gullig brunstig älg, sen trappar vi successivt upp det mot aggressiv blåval på steroider. Okej? Gnööööööö

08.07: öööööööö

08.12: ööööööööööl jag kommer fortsätta tills ni vaknar gnööööö

08.17: ööööööööööööööööööööööö

08.21: ÖÖÖÖÖL oj jag kan ett nytt ljud! Nnnnnnnnnnngne. Det var kul, igen! Nnnnnngg

08.31: nnnngee. Bööööh. BÖÖÖÖÖÖÖH. BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

08.40: ÖÖÖÖÖÖH. Ja hurra! Hej mamma och pappa nu är vi vakna allihopa och nu ska vi ha jättekul hela dagen eller hela helgen eller varför inte hela veckan ja hurra VAKENFEZT TO TEH BEZT!!

08.42-09.31: *jollrar och skrattar*

09.32: [Vi kliver upp]

09.33: *sover som en stock*

Sådär kan det vara ibland. Det är verkligen jättesvårt att planera sin tid exakt då man hela tiden måste anpassa sig efter någon annans mat/sov/bajsschema. Står man fullt påklädd och helt klar att gå kan man ge sig fasen på att somliga genast bajsar igenom alla lager kläder eller plötsligt blir skithungrig (ibland båda). Idag löste vi det hela med att börnet samt börnafadern fick sova en stund till medan jag klev upp och käkade en riktig instagramfrukost (som jag glömde instagramma).

En av de bästa sakerna med att vara förälder (förutom att ständigt få hänga med världens ballaste bebis) är hur man riktigt lär sig att ~~*fÅnGa dAgEn*~~. Innan bebis hade denna frukost varit en högst vardaglig tillställning. Nu är min torra fralla med philadelphiaost och tetranyponsoppa rena lyxfrukosten på grunderna att jag får sitta själv, läsa morgontidning (okej kolla facebook) och hålla käften. Ingen bebis, ingen pojkvän, inget annat som måste pysslas med. Jag bara carpar skiten ur livet. 1000 livspoäng till mig.

20130223-103108.jpg

20130223-103145.jpg

2 reaktioner på ”Lördag morgon.

  1. Haha, så klockren 😀
    Har själv en liten knodd hemma som inte följer någon annans schema än sitt eget xD Bara att vänja sig 🙂

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s