Klädbytarbrunch.

Hörni, jag har ett tips på kul umgängesform/spartips. Jag vet inte hur länge jag har pratat om att dra ihop en klädbytarbrunch. (Överlag så får jag ofta SJUKT mycket feeling vid tanken på alla dessa grejor man kan GÖRA i livet. Jag planerar hela resor, evenemang, festivaler, middagar, bröllop i huvudet men gör sällan eller aldrig slag i saken. Tumregel: Säger jag ”jamen DET bara MÅSTE vi göra” så är chansen att vi inte alls kommer att göra det, någon gång någonsin, näst intill 100-procentig. Jag älskar att planera, men har svårt att få tummen ur och skjuter därför på’t. Prokrastinering 4-evah.) Var var jag? Jo, jag vet inte hur länge jag har pratat om att dra ihop en klädbytarbrunch. Idag var ett av de berömda undantagen då jag fick tummen ur.

Konceptet var knytkalas/recycling, både när det kom till råvaror och kläder. Jag stod för kaffe/te/bagels/frukostmuffins så fick alla gäster ha med sig något pålägg/någon juice/lite frukt samt ett par plagg var. Ni vet de där plaggen som hänger längst bak i garderoben. De där som överlever varenda garderobsrensning för att man älskar dem men som man likförbannat aldrig använder. Det blev nästan helt gratis för samtliga och var mycket trevligt. Alla blev mätta och fick med sig några nya favoriter hem till garderoben. Klädöverskottet fick åka till en klädinsamling i närheten och resterna fick antingen följa med folk hem eller bygga bo i mitt kylskåp.

Varmt tips till alla!

20130217-182430.jpg

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s