Tävling, schmävling!

Image

Eftersom att jag är en sucker för tävlingar tänkte jag prova lyckan i en tävling i Karins blogg och försöka vinna en leksak från skiphop genom att berätta om en leksak jag hade när jag var liten. Jag postade anekdoten i en kommentar i hennes blogg men glömde kopiera den så att jag kunde posta den även här. Jag uppdaterar här senare när hon har godkänt kommentaren. Tills dess kan ni testa lyckan genom att gå in och tävla själva!

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s