”Sovmorgon”

Idag har vi så kallad ”sovmorgon”. Det innebär att en förkyld bebis (som väljer att vara anonym) håller en vaken halva natten för att sen, lagom tills dess att man kapitulerat och klivit upp, somna om igen. Lika bra var det då jag satte en sats poolish på vetemjöl igår kväll som över natten har fått götta sig i kylskåpet. Eftersom att dessa bröd tar ungefär en miljon år att baka passar de utmärkt att slå ihjäl ett par föräldralediga timmar med då de innebär väldigt lite aktivt jobb och väldigt mycket väntetid. Väntetiden fylls förslagsvis med blöjbyte, sång och dansuppvisningar för den anonyma bebisen (preferenser: krokodilen i bilen, Toto – Hold the line eller epilogen från Les Miserables) om hen är vaken eller youtubedokumentärer om hen sover.

Egentligen skulle vi ha träffat fröken ohemul som är här på kångferangs från hufvudstaden idag, men då vissa bebisar är sjuka får vi tyvärr passa på det erbjudandet. Möcket synd!

20130131-114233.jpg

20130131-114240.jpg

Bebisen på bilden har ingenting med innehållet i texten att göra.

 

2 reaktioner på ””Sovmorgon”

  1. Trodde för ett ögonblick att du börjat producera egentillverkad möbelpolish innan jag fick ordning på bokstäverna. Låter spännande men ganska väsasamt! Väntar spänt på resultatet. Pussa på lille V från mormor!

    Gilla

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s