Internetvänner

Det roligaste med twitter är alla de vänskaper och kontakter jag fått och byggt de två år jag varit aktiv där. Särskilt kul är det med de vänskaperna som flyttat ut från datorn och in i mitt riktiga liv. Både min sambo och min bästa vän träffade jag där från första början.

En vacker dag snart kommer jag att skriva ett längre inlägg om twitter och tjusningen med det. Nu ville jag mest bara visa den här fina lilla tunikan vi fick skickad till oss från en vän från twitter som aldrig träffat vare sig mig, min sambo eller min son på riktigt men som ändå är som en riktig vän.

20130127-135050.jpgFIN VA? Och ja, det är en klänning egentligen men då vare sig pojk eller flickbäbisar har någon yppig byst eller getingmidja som måste framhävas så bestämmer jag att även små pojkar kan ha såna här fina kläder! Det kommer tillräckligt många år av hans liv där folk kommer att säga åt honom vad han får eller inte får göra/tycka/ha på sig/säga. Just nu tycker jag att denna fräsiga få vara just ett bekvämt plagg med tigrar på.

Är ni fortfarande nyfikna på twitter och hur det fungerar skriver @ettpunktnoll väldigt bra om det här och här.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s