Det stora surdegsdebaklet 2013.

Varför har ingen berättat att man mest troligt misslyckas om man ger sig på att baka surdeg från scratch? Den lilla illaluktande burken jag har hållit på och fipplat med hela veckan tänkte jag igår baka ut till ett bröd. Jag tänkte ”slänga ihop det lite snabbt” och det slutade med min mest frustrerade twitterharang någonsin. Inte jäste brödet heller. Degen ligger som en trött veteklump i skåpet under diskbänken och jag vägrar flytta på den förrän vi till 100% kan konstatera att den verkligen inte kommer att jäsa.

Läs sammanfattningen av mitt frustrerade twittrande här.

 

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s